Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

http://en.wikipedia.org/wiki/INA


Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν...

Η αρχική ιδέα ήταν να εμπνευστώ από τα γραφόμενα της ‘τυχερής’ και να γράψω ένα κείμενο ή ένα ποίημα ή ένα κάτι...
Αλλά, αλλά λέγω, αλλά λόγω περιορισμένου χρόνου και μη ικανότητας πίεσης της εμπνεύσεως δεν...

Οπόταν ακολούθησα το plan b. Το οποίο βασικά έλεγε να ακολουθήσω το plan c
Αυτό πάλι έλεγε να ακολουθήσω το plan d, το οποίο βασικά έλεγε να ξαναπροσπαθήσω για το plan a (καταλαβαίνετε το άσκοπο της περίπτωσης φαντάζουμαι...).

Τελικά μου ήρθε Η ΙΔΕΑ! Μιας και η blogger ανάρτησε από μόνη της τη λίστα για τον Αγ. Βασίλη, είπα να τη στείλω στον Αγ. Βασίλη με e-mail για να φτάσει το συντομότερο, μπας και  γίνει τίποτα...

Σας παρουσιάζω το γράμμα της απάντησης από τον Αγ. Βασίλη αυτούσιο:

‘Αγαπητέ μου Nonis,

Όταν έφθασε το γράμμα σου είπα από μέσα μου: ‘ελπίζω να μην είναι με την ιδέα ότι θα πάρει φέτος δώρο γιατί θα περιμένει μέχρι το 2157 μ.Χ...’.

Αλλά, αφού διάβασα τον σκοπό αυτό τον ιερό για τον οποίο μου έστειλες το γράμμα δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσπαθήσω να σε ικανοποιήσω (φαντάζομαι είδες το ‘προσπαθήσω’ έτσι;).

Έχουμε και λέμε:
1.       Ρούχα, παπούτσια, σακάκι, μπότες και τσάντες φέτος δεν έχει από μένα. Λόγω κρίσης έπρεπε να απολύσω αρκετούς βοηθούς, και λόγω υψηλού ανταγωνισμού στον τομέα έδιωξα τις μοδίστρες. Αλλά σου έχω εδώ ένα σύνδεσμο  http://www.inanyc.com , που σε στέλλει σε μια ιστοσελίδα με ωραία ρούχα και τέτοια (συστημένο από την Αγιοβασίλενα την ίδια...)
2.       Από τζιν όμως, μας έχουν μείνει κάτι κομμάτια, περσινά , προσφορά 3 +1, αλλά νομίζω είναι ικανοποιητικά...



Και όχι, το τέλειο τζιν υπάρχει! Δες εδώ:




3.       Αυτοκίνητο, είπα μιας και θα στείλω, να αξίζει τον κόπο και να έχει μια κάποια αξία σε περίπτωση που το βαρεθεί και θέλει να το πουλήσει:




4.       Εξοπλισμός για ποσκόλια; Τι ποσκόλια; Που ξέρω εγώ τι ποσκόλια θέλει; Σου στέλλω 4 πακέτα για να είμαστε καλυμμένοι και οι 2:






Το τελευταίο πακέτο είναι για τις ζεν (yoga) καταστάσεις που ζήτησε...
5.       Σπίτι



6.       Αυτό είναι το τυχερό τζόκερ... not....



7.       Η χύτρα ταχύτητας (υψηλής τεχνολογίας)



8.       Φόρμες



9.       Συγνώμη, εννοούσα φόρμες



10.   Pyrex



11.   Πιο μεγάλο σπίτι



12.   Ένα μηχάνημα που να μαγειρεύει από μόνο του... χμ... αυτό το περιμένω κι εγώ και η Αγιοβασίλενα από τα Ιαπωνεζάκια....
13.   Smartphone



14.   Και τέλος επειδή αυτό θα αργήσει να γίνει (εκτός κι αν μας το ετοιμάσουν τα Ιαπωνεζάκια πακέτο με το προηγούμενο) για το σύστημα αυτοκαθαριζόμενου σπιτιού θα στηριχθώ σε ένα εναλλακτικό σύστημα το οποίο βασίζεται σε μια κλασσική τεχνολογία:



Δεν πιστεύω να της πέφτει άσχημα ε;

Με αγάπη,
Ο Άγιος Βασίλης’

Ina, χρόνια σου πολλά! Ό,τι επιθυμείς, πάντα υγεία για σένα και τους δικούς σου και να είσαι πάντα ερωτευμένη και ευτυχισμένη και στα μέλια και στα σιρόπια και στα μελομακάρονα της Αχάπαρης...
Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης - Παρόμοια Διανομή 3.0 Ελλάδα .